maanantai 23. syyskuuta 2013

Omenamuffinit

 Olen testaillut gluteenittomia Luminan jauhoseoksia jo kerran ja nyt meni testiin Muffinsiseos, josta tulikin todella maukkaita muffineita! ;) 

Ohje:

1 ½ dl  37 asteista vettä
3/4 dl rypsiöljyä

Lisää kuiviin aineisiin vesi ja rypsiöljy.
Vatkaa sähkövatkaimella seosta n. 5 min.
Annostele 12 muffinivuokaan.
Halutessasi voit lisätä taikinaan n. ½ dl marjoja, hedelmiä tai omenalohkoja muffineiden päälle kuten minä tein.
Paista 200 asteisessa uunissa n. 20 min. 

4 kommenttia:

  1. Täytyypäs katsella seuraavaksi kaupassa löytyykö meiltä noita. Tosin aika hyvin onnistui myös jauhoseoksesta muffinssit.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Korianteri käynnistäsi! ♥ Lumina sarjan tuotteita olen toistaiseksi nähnyt vaan Prismoissa. :) Minä ihastuin noiden muffineiden makuun ja rakenteeseen! ♥ Saa nopeasti muffinit vieraillekkin tehtyä ihan kahvia odotellessa. ♥

      Poista
  2. Löytyy lidlistäkin tuota seosta :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...