sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Hunaja-sitruunainen lohileike

 Klikkaamalla kuvaa suuremmaksi näette ohjeen! :)

Tämän päivän päivällinen koostuu lohimedaljongeista, kukkakaalimuhennoksesta, tankoparsasta ja hollandaiskastikkeesta.

Tein vaihteeksi tälläisellä ohjeella Hollandaiskastikkeen eikä tarvinnut varoa että kastike juoksettuisi. 

 Hollandaiskastike

3 kpl keltuaisia

½ sitruunan mehu
2 rkl vettä
ripaus suolaa
valkopippuria
150 g pehmeää voita

Mittaa keltuaiset, puolikkaan sitruunan mehu sekä vesi ja mausteet kulhoon tai kattilaan.
Aseta astia vesihauteeseen suurempaan kattilaan.
Kuumenna vesihaude kiehuvaksi.
Vatkaa kastikeaineksia koko ajan voimakkaasti, kunnes seos sakenee.
Älä keitä.
Ota astia vesihauteesta ja lisää pehmeä voi nokareina hyvin vatkaten.
Tarkista maku ja lisää tarvittaessa tippa sitruunaa.
Tarjoa kastike lämpimänä parsan kanssa. 

Tässä näette täydellisen hollandaiskastikkeen! :)
 Maku ja rakenne täysin kohdallaan.
 Kukkakaalia ja tankoparsaa.
  Lohimedaljongit grillissä.

Lopuksi kuva joka ei liity ruokailuun vaan tämän päivän sadekuuroon ja upeisiin sateenkaareihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...