Tämän päivän päivällinen koostuu lohimedaljongeista, kukkakaalimuhennoksesta, tankoparsasta ja hollandaiskastikkeesta.
Tein vaihteeksi tälläisellä ohjeella Hollandaiskastikkeen eikä tarvinnut varoa että kastike juoksettuisi.
Hollandaiskastike
3 kpl keltuaisia
½ sitruunan mehu
2 rkl vettä
ripaus suolaa
valkopippuria
150 g pehmeää voita
Mittaa keltuaiset, puolikkaan sitruunan mehu sekä vesi ja mausteet kulhoon tai kattilaan.
Aseta astia vesihauteeseen suurempaan kattilaan.
Kuumenna vesihaude kiehuvaksi.
Vatkaa kastikeaineksia koko ajan voimakkaasti, kunnes seos sakenee.
Älä keitä.
Ota astia vesihauteesta ja lisää pehmeä voi nokareina hyvin vatkaten.
Tarkista maku ja lisää tarvittaessa tippa sitruunaa.
Tarjoa kastike lämpimänä parsan kanssa.
3 kpl keltuaisia
½ sitruunan mehu
2 rkl vettä
ripaus suolaa
valkopippuria
150 g pehmeää voita
Mittaa keltuaiset, puolikkaan sitruunan mehu sekä vesi ja mausteet kulhoon tai kattilaan.
Aseta astia vesihauteeseen suurempaan kattilaan.
Kuumenna vesihaude kiehuvaksi.
Vatkaa kastikeaineksia koko ajan voimakkaasti, kunnes seos sakenee.
Älä keitä.
Ota astia vesihauteesta ja lisää pehmeä voi nokareina hyvin vatkaten.
Tarkista maku ja lisää tarvittaessa tippa sitruunaa.
Tarjoa kastike lämpimänä parsan kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti