1 ½ dl sokeria
1 dl maitoa tai kuohukermaa
75g voita
1 tl vaniljasokeria
1 ½ tl leivinjauhetta
2 ½ dl fin mixin hienoa jauhoseosta
Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.
Lisää sulatettu voi.
Lisää kuivat aineet vuorotellen maidon kanssa.
Kaada taikina piirakkavuokaan, ripottele päälle ½l pilkottuja raparperejä joissa on sokeri ja kaneli.
Paista uunissa alatasolla 200 asteessa 20-30 min.
Tällä ohjeella tulee yksi pyöreä piirakka.
Kaksinkertaisesta annoksesta tulee pellin kokoinen piirakka.
TOSI HYVÄ TUO OHJE AJATTELINKIN JUURI TEHDÄ OMISTA RAPARPEREISTÄ JA KOKEILEN NIITÄ KELIAKIA JAUHOJAKIN KOSKA MIEHELLÄNI HÄN ITSE EPÄILI KELIAKIAA JA KELIAKIA RUUAT LAIHDUTTAASIISPÄ KOKEILE NIITTEN JAUHOILLA...
VastaaPoistaErittäin kuohkea ja hyvä piirakka! :) Gluteeniton ruoka ei laihduta vaan päinvastoin ikävä kyllä...
PoistaHei Helka!
VastaaPoistaTämä ohje on todella hyvä. Onnistuu ei jauhopeukaloltakin. Tein juuri raparpereista ja hyvää tuli. Aikaisemmin tein omenoista ja sekin onnistui mainiosti.
Vielä lisäksi vaniljakastiketta päälle....aah niin hyvää.
Hei! :)
PoistaTämä ohje on pommin varma ollut aina ja jokainen vähemmänkin leiponut ihminen varmasti onnistuu tuolla ohjeella! :) Nami omenapiirakkaa ja vaniljakastiketta! :)
Moikka, Tein tämän ohjeen mukaa pellillisen raparperipiirakkaa ja olipa hyyväää
VastaaPoistaTerveisin Tiina
Moi Tiina ja kiitos kommentistasi! ♥ Ompas kiva kuulla että piirakasta on tullut maukasta! :)
Poista