keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Lumina


Markkinoille on tullut meille keliaakikoille uutuustuotteita eli gluteenittomia jauhoja nimeltä Lumina! :) 

Lumina-tuoteperhe tarjoaa neljä luontaisesti gluteenitonta leivontavalmista jauhoseosmixiä: Vaalea vuokaleipä, tumma reikäleipä, yrttisämpylä ja muffinssi. Leivonta ei voisi olla helpompaa - lisäät mukaan vain veden sekä tuotteesta riippuen hiivan sekä öljyä. Pakkaukset ovat kertakäyttöisiä ja mitoitettu juuri sopiviksi annoksiksi.

Lumina-tuotteiden raaka-aineet kasvavat puhtaassa Suomen luonnossa. Kasvukausi on lyhyt, mutta valoisat, yöttömät yöt kasvattavat pellavan ravitsemuksellisesti rikkaammiksi kuin missään muualla. Erityiset kasvuolosuhteet, innovatiivinen tuotekehitys ja teknologia sekä oma sopimusviljely takaavat Lumina-tuoteperheelle erinomaiset ravitsemukselliset ja laadulliset ominaisuudet.
Kaikissa tuoteperheen tuotteissa pellava on paahdettu, jolloin se maistuu rapean pähkinäiseltä. Paahdettu pellava sitoo runsaasti vettä, jolloin tuoreus säilyy pidempään. 

Gluteenittomista ruokaleipätaikinoista on vaikea saada helposti leivottavia. Pellavan hyvät vedensidonta- ja emulgointiominaisuudet tekevät taikinasta kuitenkin lähes samanveroista kuin normaalileivonnassa. Valmiin leivän rakenne on ilmava ja pellavan korkea kuitu- ja omega-3-pitoisuus tärkeitä keliakikon ruokavaliossa. 


2 kommenttia:

 1. Hei, ihana tämä sinun blogi :) Keliaakikon äitinä tästä on paljon hyötyä. Tiedätkö mistä tätä Lumina-tuoteperhettä voisi ostaa (Lidlissä näin, mutta loppuivat jo).
  Kiitos !
  T:Elina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Elina ja kiitos käynniatäsi! ♡

   Mukavaa lukea että pidät blogistani! ♡ Lumina-tuoteperhettä olen nähnyt ainakin Cittareissa ja Prismoissa. :) Joissakin Lidleissä niitä on joskus ollut...

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...