1 dl haaleaa vettä
15 g hiivaa (noin 1/3 palaa)
1/4 tl suolaa
2-2 1/2 dl gluteenitonta semperin fin mixin hienoa jauhoseosta
1 rkl öljyä
15 g hiivaa (noin 1/3 palaa)
1/4 tl suolaa
2-2 1/2 dl gluteenitonta semperin fin mixin hienoa jauhoseosta
1 rkl öljyä
Murenna hiiva veteen.
Lisää suola, vähitellen jauhoseos ja öljy.
Vaivaa taikina hyvin ja anna taikinan levätä noin 10 min.
Lisää suola, vähitellen jauhoseos ja öljy.
Vaivaa taikina hyvin ja anna taikinan levätä noin 10 min.
Jos et omista pizzakiveä niin käytä kunnon vanhan ajan valurautaista paistinpannua.
Kuumenna valurautainen paistinpannu 250 asteisessa uunissa.
Leikkaa leivinpaperista pannun kokoinen pyöreä alusta ja kumoa pizza taikina sen päälle.
Taputtele jauhotetuin käsin ohueksi pohjaksi.
Anna kohota se sen aikaa kun kokoat täytteet.
Laita täytteet pizzapohjan päälle.
Paista 250 asteisessa uunissa.
Paista 250 asteisessa uunissa.
Täytteen tein tyylillä mitä kaapista löyty ja sieltähän löyty vähän kaikkea.
Täytteen ohje:
tomaattisosetta
pizza maustetta
200 g naudan jauhelihaa
1 pieni sipuli
mustapippuria
suolaa
2 kpl savukinkku viipaleita kuutioina
ananaspaloja
juustoraastetta
Freesaa pannulla sipulikuutiot ja jauheliha.
Lisää joukkoon mustapippuria ja suolaa maun mukaan.
Levitä tomaattisose pizza pohjan päälle ja ripottele päälle pizzamaustetta.
Levitä jauheliha-sipuliseos tomaattisoseen päälle, kinkkukuutiot, ananaspalat ja lopuksi juustoraaste.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti