torstai 28. marraskuuta 2013

Gluteeniton Mausteinen Kahvikakku



Ohje:

200g voita
4 dl sokeria
3 kananmunaa
  
6,5 dl semperin fin mixin hienoa jauhoseosta
2 tl leivinjauhetta
1 tl kardemummaa
0,5 tl neilikkaa
0,5 tl inkivääriä
1dl mantelilastuja
1,5dl rusinoita


Vatkaa pehmeä voi ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.
Lisää munat yksitellen edelleen voimakkaasti vatkaten.
Sekoita jauhoseos, leivinjauhe ja mausteet keskenään ja lisää taikinaan.
Kääntele lopuksi joukkoon mantelit ja pilkotut rusinat.
Kaada taikina vuokaan ja kypsennä 175 asteessa noin 30 minuuttia.
Tarkista kypsyys tikulla.













Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...