Joulutorttujen ohje löytyy täältä joulutortut
Tänä vuonna kokeilin että kaaviloin taikinaa kolme kertaa, eli taittelin kaaviloidun pitkulaisen levyn kolmeen osaan ja annoin välillä levätä sen kylmässä ja taas kaaviloin.
Kolmannen kaaviloinnin jälkeen tein jo torttuja.
Lopputulos oli lehtevämpi kuin viime vuonna tehdyissä tortuissa ja maku oli kuten pitääkin hyvä! :)
Tein eri näköisiä torttuja ja pitkästä aikaa tein myös laukkutorttuja.
Laukkutorttuihin mahtuu enempi täytettä ja moni tykkääkin sen vuoksi niistä enempi.
Vinkkinä vaan, et jos taikina tuntuu olevan kuivaa niin ei kannata tehä tähtitorttuja, vaan puolikuun mallisia :)
VastaaPoistaKiitos käynnistäsi ja vinkistäsi lapatius! ♥ Taikina ei missään vaiheessa ollut kuivaa joten siitä olisi onnistunut vaikka perinteiset tähtitortutkin. ;)
PoistaKaaviloitko tuonne väliin siis vielä voita? Ja jos, niin kuinka paljon?
VastaaPoistaKiitos käynnistäsi ja kommentistasi Rebekka! ♥ En kaaviloinut voin kansssa. Ilman voita kaaviloin, taittelin ja välillä lepuutin taikinaa. Näin tuli lehtevyyttä lisää torttuihin. :)
Poista