torstai 21. maaliskuuta 2013

Gluteeniton Mamman marjapiirakka

 



Ohje:

150 g pehmeää voita
1 dl sokeria
1 muna
3 dl semperin fin mixin hienoa jauhoseosta
1 tl leivinjauhetta

Täyte:


2 dl kermaviiliä
1/2 dl sokeria
1 muna
1 tl vaniljasokeria
½ l marjoja mustikoita, vadelmia, mansikoita, herukoita tai puolukoita. 
Itse laitan monesti useampaa marjaa esim. mustikoita ja mansikoita.


Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi.
Lisää muna ja vatkaa seosta huolellisesti.
Lisää lopuksi jauhoseos jossa on leivinjauhe.
Sekoita täytteen aineet keskenään.
Ripottele taikinan päälle marjat.
Kaada päälle täyte ja paista n. 30-40 min 200 asteessa.

Tein myös tuoreista punaherukoista piirakan joka oli oikein maukas!














4 kommenttia:

  1. Mamman marjapiirakka on kyllä ihan parasta! :) Joskus tulee laitettua riisileseitä taikinaan, mutta nyt en ole pitkään aikaan löytänyt niitä.. Aurinkoista kevättä!

    VastaaPoista
  2. Kiitos käynnistäsi Anne,MaxinMami! <3 Minustakin Mammam marjapiirakka on ihan parsta! :) Tänään ajattelin sitä taas leipoa viikonlopuksi. Riisileseitä en ole nähnytkään kaupoissa, mutta ajattelin osan jahoista laittaa glut, kaurajauhoa. Tulee kuulema todella hyvä pohja ihan pelkästä kaurajauhoistakin! :) Aurinkoista kevättä myös sinulle! <3

    VastaaPoista
  3. Tää oli kyllä niin hyvää nam..... :D

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...