Viime kesän muistoja Helsingin lomalta! :)
Kesäinen Vihersalaatti
rapeaa salaattia revittynä
uutta kelta sipulia varsineen
punasipulia
punaista paprikaa paloina
tomaattia paloina
omenaa paloina
(juustoa kuutioina)
Mausteeksi laitoin sokeria, suolaa, sitruunapippuria ja sekoitin salaatinottimilla kaikki aineet varovasti sekaisin.
Annoin maustua jääkaapissa tunnin verran ja seuraksi grillasin pihvejä ja grillimakkaroita.
Laitoin tarjolle oliiviöljyä ja salaatinkastiketta.
Tänään tein vastaavanlaista salaattia, johon laitoin myös aurinkokuivattuja tomaatteja öljyliemessä ja sipulin jätin tällä kertaa pois.
Paistoin salaatille possun ulkofileestä pari pihviä jotka maustoin suolalla ja rosepippurilla, eikä se muuta kaivannutkaan minun lauantaipäivän päivällinen.
Jälkkäriksi söin itse tehtyä mämmiä maidon kera ja olipas se maukasta!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti