perjantai 22. maaliskuuta 2013

Karppaajan pizzapohja



1 prk maitorahkaa
150 g juustoraastetta
2 munaa
6 rkl gluteenitonta semperin fin mixin hienoa jauhoseosta

Sekoiteta kaikki aineet keskenään ja levitä leivinpeperin päälle uunipellille.
 Paista ensin pohjaa 10 min 200 asteessa.
Lisää täytteet päälle ja takaisin uuniin noin 15 minuutiksi.
Tein eilen kinkkutonnikala pizzaa.
Tein vain puolet tuosta taikina määrästä ja vuorasin ison rautapannun leivinpaperilla jonka pohjalle levitin taikinan. 














2 kommenttia:

  1. Voi veljet -monenlaista karppiohjetta olen kokeillut, mutta juurikin tämä näyttäisi hyvältä -kokeilen seuraavalla kerralla. Mantelijauhoilla varmaan onnistuu... tai sitten perus riisijauhot :)Meidän perheessä lapsille tulee perus gluteeniton pohja, mutta itse nyt hetken aikaa (s)karppaan ruuan kanssa ;)

    VastaaPoista
  2. Mukaavaa Anne kun piipahdit! <3 Tämä pohja on pehmeä ja tähän pohjaan ajattelinkin seuraavalla kerralla laittaa Mantelijauhoja ja päälle kasviksia, jolloin siitä tulee kunnon karppi pizzaa! :) On mukavaa testailla aina uusia juttuja ja muokkailla niitä mieli alojen mukaan... ;) Riisijauhokin tähän käy erittäin hyvin! ;) Mäkin skarppaan aina välillä kuten nyt, kun pääsiäisen pyhinä tuli herkuteltua gluteenittomalla mämmillä ym. herkuilla. :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...