sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Lohimuffinsit

Ainekset

100 g Sunnuntai Leivontamargariinia
1 1/2 dl Provena Gluteeniton Kaurainen Jauhoseosta
1 tl leivinjauhetta
1/2 tl suolaa
1/2 dl ruokakermaa
   
Täyte:
  
1 sipuli
1-2 rkl Sunnuntai Juokseva rypsiöljyvalmistetta
150 g graavilohifilettä
1 dl hienonnettua tilliä
   
Päälle:
  
2 munaa
100 g sunnuntai maustamaton rahkavalmistetta
1 1/2 dl ruokakermaa
1/2 tl sitruunapippuria
2 dl juustoraastetta
   
Muffinssipelti

Muffinssipellin voiteluun: Sunnuntai juokseva rypsiöljyvalmistetta

Ohjeet

Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.
Sekoita pehmeän margariinin joukkoon keskenään sekoitetut kuivat aineet.
Lisää kerma.
Sekoita taikina tasaiseksi.
Nosta taikina jääkaappiin täytteen valmistuksen ajaksi.
Hienonna sipuli ja kuullota pannulla sunnuntai juoksevassa.
Leikkaa lohi pieniksi kuutioiksi ja hienonna tilli.
Sekoita lohi, sipuli ja tilli keskenään.
Leivo taikina tangoksi, leikkaa 12 palaan ja pyöritä palloiksi.
Painele taikinapallot voideltujen muffinipellin syvennysten pohjalle ja reunoille.
Lusikoi täyte syvennyksiin.
Vatkaa munat, sunnuntai maustamaton ja kerma tasaiseksi.
Mausta sitruunapippurilla,
Lusikoi seos täytteen päälle.
Ripottele pinnalle juustoraaste.
Paista uunin keskitasossa noin 15-17 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...