Nyt on korkea aika käyttää itse tehdyt vimevuotiset mansikkahillot pois kun uutta satoa on jo markkinoilla.
Jos hillossasi on paljon kokonaisia mansikoita voit survaista ne sauvasekoittimella hienommaksi, niin ovat mukavampia syödessä.
Tämän tortun voi halutessaan kuorruttaa ja koristella tai tehdä esim. mansikkaleivoksia.
Kuorruttamiseen käy kerman ohella oikein hyvin myös erilaiset tuorejuustot.
Ohje:
4 kananmunaa
1 ½ dl sokeria
1 ½ dl gluteenitonta perunajauhoa
1 tl leivinjauhetta
Täyte:
vaniljaturejuustoa tai appelsiinituorejuustoa
mansikkaihilloa
Vatkaa huoneenlämpöiset munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.
Siivilöi vaahtoon keskenään sekoitetut perunajauhot ja leivinjauhe.
Levitä uunipellille ja paista +225 asteessa n. 8-10min.
1 ½ dl sokeria
1 ½ dl gluteenitonta perunajauhoa
1 tl leivinjauhetta
Täyte:
vaniljaturejuustoa tai appelsiinituorejuustoa
mansikkaihilloa
Vatkaa huoneenlämpöiset munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.
Siivilöi vaahtoon keskenään sekoitetut perunajauhot ja leivinjauhe.
Levitä uunipellille ja paista +225 asteessa n. 8-10min.
Levitä jäähtyneelle torttupohjalle ensin vaniljatuorejuusto ja sen päälle mansikkahillo.
Rullaa varovasti tortuksi.