Gluteeniton Luumupuuro
200 g kivettömiä luumuja
1 l vettä
1 dl gluteenittomia karkeita riisijauhoja
0,7 dl sokeria
20 g voita tai margariinia
Keitä luumut kypsiksi ja vispaa joukkoon riisijauhot.
Keitä puuroa 10min.
Mausta sokerilla, lisää rasva ja vatkaa vaahdoksi.
Nautitaan maidon, kerman tai vaniljakastikkeen kanssa.
Herkullista myös sellaisenaan.
1dl=75g
1 l vettä
1 dl gluteenittomia karkeita riisijauhoja
0,7 dl sokeria
20 g voita tai margariinia
Keitä luumut kypsiksi ja vispaa joukkoon riisijauhot.
Keitä puuroa 10min.
Mausta sokerilla, lisää rasva ja vatkaa vaahdoksi.
Nautitaan maidon, kerman tai vaniljakastikkeen kanssa.
Herkullista myös sellaisenaan.
1dl=75g
Pitää kokeilla. Miksi rasvaa pitää laittaa joukkoon ?
VastaaPoistaKiitos kommentista! ♡ Rasvaa sen takia että puurosta tulee maukkaampaa.
VastaaPoista