maanantai 6. toukokuuta 2013

Omenariisipuuro

4-5:lle

1l vettä
1½ dl puuroriisiä
ripaus suolaa
3-5 omenaa
½-1 dl sokeria
kanelitanko

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää ripaus suolaa, riisisuurimot, kuutioidut omenat ja kanelitanko.
Hauduta miedolla lämmöllä puolisen tuntia välillä sekoittaen.
Tai keitä riisiä ensin 15 minuuttia ja lisää omenakuutiot vasta sen jälkeen.
Silloin omenat jäävät sattumiksi puuroon.
Mausta puuro lopuksi sokerilla (omenien makeus vaihtelee suuresti lajikkeesta riippuen) ja poista kanelitanko.
Tarjoa puuro lämpimänä, haaleana tai kylmänä sellaisenaan tai maidon kanssa.
Puuro sopii aamu- tai välipalaksi sekä kevyen keiton jälkiruoaksi.
Ohje otettu Myllyn Paras sivuilta! :)

Ohje on nyt testattu ja todella maukasta puuroa tuli! :)
Suosittelen kaikille lämpimästi tätä ohjetta ja varsinkin jos perheessä on sellaisia jotka eivät voi maitoa käyttää missään muodossa niin tämä on ihanne ohje heille.
Luulempa että perheen pienemmätkin tykkäävät tästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...