sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Gluteeniton Mansikkakääretorttu




Ohje: 

4 kananmunaa
1 ½ dl sokeria
1 ½ dl gluteenitonta perunajauhoa
1 tl leivinjauhetta

Väliin:

mansikkahilloa
kermavaahtoa 2 dl vatkattuna
tuoreita mansikka viipaleita



  Vatkaa huoneenlämpöiset munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Siivilöi vaahtoon keskenään sekoitetut perunajauhot ja leivinjauhe. 

Levitä uunipellille ja paista +225 asteessa n. 8-10min.
Levitä jäähtyneelle torttupohjalle ohut kerros mansikkahilloa
Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää se mansikkahillon päälle.

Viipaloin tuoreet mansikat viipaleiksi ja asettele ne kauniisti torttupohjan päälle.
 Rullaa varovasti se tortuksi.

Voit halutessasi päällystää tortun mansikkakermavaahdolla tai esim. vaahdotetulla flooravispikermalla ja koristella tuoreilla mansikoilla.








2 kommenttia:

  1. Kiitos <3-tätä kokeilen- vieraita tulossa :-D Iloista kesäpäivän jatkoa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Meikkuli ja kiitti kommentista! ♥ Tää toimii aina kun vieraita on tulossa, kun se vaan on niin hyvää! ;)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...