perjantai 12. huhtikuuta 2013

Gluteeniton Murokakku 2




Ohje:

250 g voita
2 dl sokeria
4 munaa
3 tl vanilliinisokeria
4 tl leivinjauhetta
2 dl perunajauhoja (gluteenitonta)
2 dl semperin fin mixin hienoa jauhoseosta



Voitele kakkuvuoka ja leivitä se gluteenittomilla korppujauhoilla.
Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi.
Lisää munat voi - sokerivaahtoon yksitellen hyvin vatkaten.
Sekoita kuivat aineet ja lisää joukkoon siivilän läpi varovasti sekoittaen ettei tuu paakkuja.
Kaada seos kakkuvuokaan ja paista 175 asteisessa uunissa noin 45 min.


Tästä kakusta tulee hiukan isompi kuin edellisestä eli varaa 2 litran kakkuvuoka.
Tästä murokakuista saa kätevästi myös tiikerikakun, suklaakakun, sitruunakakun, hedelmäkakun ym.














Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...