1 l täysmaitoa
2 keltuaista
0,75 dl maissijauhoja
1 dl sokeria
1 rkl vaniljasokeria
Mittaa kattilaan kylmä maito ja muut aineet vaniljasokeria lukuun ottamatta.
Sekoita hyvin.
Kuumenna miedolla lämmöllä koko ajan sekoittaen, kunnes kiisseli kiehuu ja sakenee.
Keitä sekoittaen hetki.
Sekoita joukkoon vaniljasokeri ja kaada heti tarjoilukulhoon jäähtymään.
Tarjoa kylmänä esimerkiksi marjojen kanssa tai käytä täytekakkujen täytteenä.
2 keltuaista
0,75 dl maissijauhoja
1 dl sokeria
1 rkl vaniljasokeria
Mittaa kattilaan kylmä maito ja muut aineet vaniljasokeria lukuun ottamatta.
Sekoita hyvin.
Kuumenna miedolla lämmöllä koko ajan sekoittaen, kunnes kiisseli kiehuu ja sakenee.
Keitä sekoittaen hetki.
Sekoita joukkoon vaniljasokeri ja kaada heti tarjoilukulhoon jäähtymään.
Tarjoa kylmänä esimerkiksi marjojen kanssa tai käytä täytekakkujen täytteenä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti