keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Pizzapohja 2

Ohje:

2 dl kädenlämpöistä vettä
1/4 osa tuoretta hiivaa
1/2 tl suolaa
2 dl vaaleaa tai tummaa jyttejauhoa ( tai 4 ½-5 dl semperin fin mixin hienoa jauhoseosta)
1 rkl öljyä

Sekoita kädenlämpöiseen veteen hiiva ja suola.
Vispaa vispilällä jauhoja sen verran että taikinasta tulee sakeahko ja lisää loput jauhot ja öljy.
Alusta taikina joko käsin tai sekoita puuhaarukalla.
Kaada taikinapallo leivinpaperin päälle pellille ja taputtele se jauhotetuin käsin pyöreäksi pohjaksi.
Tee sillä aikaa haluamasi täytteet kun pizza pohja kohoaa.
Täytä pizza ja paista 250 asteisessa uunissa noin 10-15 min.


 

2 kommenttia:

  1. Kyllä se on vaan todettava, et tällä ohjeella tulee paras pitsapohja tai kaksiki pellillistä pohjaa jos ohuet tekee :)
    T:Jonna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti kommentista Jonna ja kiva kuulla että tykkäät tästä pohjasta! ♥ Tällä tulee hyvin ruokaisa ja maukas pohja. :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...