5 dl maitoa
2 isoa porkkanaa tai 4 pientä hienona raasteena
2,5 dl semperin fin mixin gluteenitonta hienoa jauhoseosta)
1 rkl voi tai margariini sulaa
1 tl suolaa
2 tl sokeria Raasta porkkanat oikein hienoksi raasteeksi tai tee se monitoimikoneella hienommalla terällä.
Vatkaa kaikki aineet hyvin sekaisin ja anna turvota noin 15 min. jääkaapissa.
Paista voissa tai margariin sulassa lettupannulla pieniä lettusia ja tarjoa ne hillon ja höyryssä kypsennettyjen nakkien kera.
2 isoa porkkanaa tai 4 pientä hienona raasteena
2,5 dl semperin fin mixin gluteenitonta hienoa jauhoseosta)
1 rkl voi tai margariini sulaa
1 tl suolaa
2 tl sokeria Raasta porkkanat oikein hienoksi raasteeksi tai tee se monitoimikoneella hienommalla terällä.
Vatkaa kaikki aineet hyvin sekaisin ja anna turvota noin 15 min. jääkaapissa.
Paista voissa tai margariin sulassa lettupannulla pieniä lettusia ja tarjoa ne hillon ja höyryssä kypsennettyjen nakkien kera.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti