1/2 dl valkoviinietikkaa
1 dl kuivaa valkoviiniä
1/2 dl vettä
2 rkl hienoksi hakattua salottisipulia
2 rkl kuohukermaa
1 tl sitruunan mehua
150 g suolatonta voita
suolaa ja pippuria
Pane kasariin etikka, vesi, viini ja salottisipulihakkelus.
Keitä kunnes jäljellä on ¼ alkuperäisestä.
Ota kasari pois lämmöltä ja vispaa joukkoon pieneksi paloiteltu kylmä voi.
Kuumenna uudelleen, mausta suolalla, pippurilla ja sitruunamehulla.
Siivilöi jos haluat sileän kastikkeen.
Lisää kerma tai kermavaahto juuri ennen tarjoilua.
Kuohkeuta pikasekoittimella jos haluat kuohkean kastikkeen.
1 dl kuivaa valkoviiniä
1/2 dl vettä
2 rkl hienoksi hakattua salottisipulia
2 rkl kuohukermaa
1 tl sitruunan mehua
150 g suolatonta voita
suolaa ja pippuria
Pane kasariin etikka, vesi, viini ja salottisipulihakkelus.
Keitä kunnes jäljellä on ¼ alkuperäisestä.
Ota kasari pois lämmöltä ja vispaa joukkoon pieneksi paloiteltu kylmä voi.
Kuumenna uudelleen, mausta suolalla, pippurilla ja sitruunamehulla.
Siivilöi jos haluat sileän kastikkeen.
Lisää kerma tai kermavaahto juuri ennen tarjoilua.
Kuohkeuta pikasekoittimella jos haluat kuohkean kastikkeen.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti