pohja:
15 kpl digestive-keksejä
1/2 dl sokeria
1 1/2 tl kanelia
60 g voita
Täyte:
400 g maustamatonta tuorejuustoa
1 dl sokeria
1 rkl vaniljasokeria
4 kpl liivatelehteä
1 dl appelsiinituoremehua
2 dl kermaa
Valmista ensin pohja.
Jauha keksit tehosekoittimessa ja sekoita joukkoon sokeri, kaneli ja sulatettu voi.
Painele keksiseos voidellun irtopohjavuoan pohjalle.
Liota liivatelehdet kylmässä vedessä täytettä varten.
Kuumenna kasarissa tilkka appelsiinimehua ja liuota valutetut liivatteet siihen.
Sekoita juusto, sokerit ja appelsiinimehu keskenään.
Lisää liivate ja kova kermavaahto.
Tarkista maku ja lisää sokeria jos täyte vaikuttaa liian happamalta.
Kaada täyte keksinmurupohjan päälle vuokaan ja anna jäähtyä muutama tunti.
Irrota vuoan reunat ja nosta kakku tarjolle.
15 kpl digestive-keksejä
1/2 dl sokeria
1 1/2 tl kanelia
60 g voita
Täyte:
400 g maustamatonta tuorejuustoa
1 dl sokeria
1 rkl vaniljasokeria
4 kpl liivatelehteä
1 dl appelsiinituoremehua
2 dl kermaa
Valmista ensin pohja.
Jauha keksit tehosekoittimessa ja sekoita joukkoon sokeri, kaneli ja sulatettu voi.
Painele keksiseos voidellun irtopohjavuoan pohjalle.
Liota liivatelehdet kylmässä vedessä täytettä varten.
Kuumenna kasarissa tilkka appelsiinimehua ja liuota valutetut liivatteet siihen.
Sekoita juusto, sokerit ja appelsiinimehu keskenään.
Lisää liivate ja kova kermavaahto.
Tarkista maku ja lisää sokeria jos täyte vaikuttaa liian happamalta.
Kaada täyte keksinmurupohjan päälle vuokaan ja anna jäähtyä muutama tunti.
Irrota vuoan reunat ja nosta kakku tarjolle.
Koristele halutessasi marjoilla tai hedelmillä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti