150 g voita
1 dl sokeria
1 muna
2 dl semperin fin mixin gluteenitonta hienoa jauhoseosta
1 d perunajuhoja
1 tl leivinjauhetta
Vaahdota voi ja sokeri.
Lisää muna hyvin sekoittaen.
Sekoita jauhot ja leivinjauhe ja lisää taikinaan.
Levitä taikina pyöreän piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.
Vaahdota voi ja sokeri.
Lisää muna hyvin sekoittaen.
Sekoita jauhot ja leivinjauhe ja lisää taikinaan.
Levitä taikina pyöreän piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.
Lisää marjat, hedelmä palat tai raparperi palat ja lisää sokeria pinnalle makusi mukaan.
Paista 200 asteisessa uunin lämmössä n. 20-30 min.
Jos haluat tehdä kermaviilistä täytteen piirakan päälle tässä tulee ohje siihen.
Täyte:
n.0,5 l mustikoita, mansikoita, vadelmia, lakkoja, puolukoita, raparperia, omenalohkoja ym ym.
1 prk kermaviiliä
1 muna
2 tl vaniljasokeria
½-1 dl sokeria
Sekoita kermaviili, muna, sokeri ja vaniljasokeri.
Lisää ensin marjat, hedelmät ym. taikinapohjan päälle ja lopuksi kermaviiliseos.
1 muna
2 tl vaniljasokeria
½-1 dl sokeria
Sekoita kermaviili, muna, sokeri ja vaniljasokeri.
Lisää ensin marjat, hedelmät ym. taikinapohjan päälle ja lopuksi kermaviiliseos.
Paista piirakkaa 200 asteessa n. 20-30 min. kunnes kermaviili pintakin on saanut hiukan väriä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti