Ps. ohje otettu yhteishyvän sivuilta.
Ainekset
10 annosta
4 kananmunaa
1,5 dl sokeria
1,5 dl perunajauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 sitruunan raastettu kuori
Väliin ja pinnalle
2 dl kuohukermaa
1 prk sitruunarahkaa (200 g)
3 rkl tomusokeria
4 rkl hasselpähkinärouhetta
Ohjeet
Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.
Sekoita perunajauhot ja leivinjauhe.
Siivilöi jauhoseos vaahtoon ja lisää sitruunan kuori.
Sekoita tasaiseksi.
Levitä taikina leivinpaperoidulle uunipellille ja paista 225-asteisessa uunissa noin 7 minuuttia.
Kumoa levy sokeroidulle leivinpaperiarkille. Irrota pohjapaperi ja anna levyn jäähtyä.
Vaahdota kerma ja sekoita joukkoon rahka ja tomusokeri.
Jaa reilu puolet täytteestä levylle ja kääri rullalle paperin avulla.
Jätä saumakohta alaspäin.
Anna tortun vetäytyä jääkaapissa.
Levitä päälle loppu täyte ja ripottele päälle pähkinärouhetta.
10 annosta
4 kananmunaa
1,5 dl sokeria
1,5 dl perunajauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 sitruunan raastettu kuori
Väliin ja pinnalle
2 dl kuohukermaa
1 prk sitruunarahkaa (200 g)
3 rkl tomusokeria
4 rkl hasselpähkinärouhetta
Ohjeet
Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.
Sekoita perunajauhot ja leivinjauhe.
Siivilöi jauhoseos vaahtoon ja lisää sitruunan kuori.
Sekoita tasaiseksi.
Levitä taikina leivinpaperoidulle uunipellille ja paista 225-asteisessa uunissa noin 7 minuuttia.
Kumoa levy sokeroidulle leivinpaperiarkille. Irrota pohjapaperi ja anna levyn jäähtyä.
Vaahdota kerma ja sekoita joukkoon rahka ja tomusokeri.
Jaa reilu puolet täytteestä levylle ja kääri rullalle paperin avulla.
Jätä saumakohta alaspäin.
Anna tortun vetäytyä jääkaapissa.
Levitä päälle loppu täyte ja ripottele päälle pähkinärouhetta.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti