(Ohje on otettu ruokalan sivuilta)
Pohja:
200 g digestive keksejä
75 g margariinia
Täyte:
5 liivatelehteä
1 rkl appelsiinimehua
200 g maustamatonta tuorejuustoa
2 dl kinuskikastiketta
100 g saksanpähkinöitä
2 dl kuohukermaa
Päälle:
3 makeaa appelsiinia
1 dl appelsiinimehua
0,5-1 dl hyytelösokeria
Hienonna keksit ja sekoita rasvan kanssa.
Leikkaa irtopohjavuokaan leivinpaperista pohjan kokoinen pala.
Levitä muruseos pohjalle.
Liota liivatelehdet ja sulata ne sitten kuumaan mehuun.
Sekoita tuorejuusto, kinuskikastike ja rouhitut pähkinät.
Lisää liivate ohuena nauhana.
Lisää vaahdotettu kerma ja sekoita hyvin.
Kaada seos vuokaan, peitä alumiinifoliolla.
Laita kakku pakkaseen siksi aikaa kuin teet hyytelö appelsiinipäällyksen.
Leikkaa viipaleet kalvottomiksi.
Kuumenna mehu ja hyytelösokeri.
Ota kattila sivuun ja lisää appelsiini palat.
Anna hieman jäähtyä ja levitä kakun päälle.
Nosta koko kakku jääkaappiin hyytymään yön yli.
Pohja:
200 g digestive keksejä
75 g margariinia
Täyte:
5 liivatelehteä
1 rkl appelsiinimehua
200 g maustamatonta tuorejuustoa
2 dl kinuskikastiketta
100 g saksanpähkinöitä
2 dl kuohukermaa
Päälle:
3 makeaa appelsiinia
1 dl appelsiinimehua
0,5-1 dl hyytelösokeria
Hienonna keksit ja sekoita rasvan kanssa.
Leikkaa irtopohjavuokaan leivinpaperista pohjan kokoinen pala.
Levitä muruseos pohjalle.
Liota liivatelehdet ja sulata ne sitten kuumaan mehuun.
Sekoita tuorejuusto, kinuskikastike ja rouhitut pähkinät.
Lisää liivate ohuena nauhana.
Lisää vaahdotettu kerma ja sekoita hyvin.
Kaada seos vuokaan, peitä alumiinifoliolla.
Laita kakku pakkaseen siksi aikaa kuin teet hyytelö appelsiinipäällyksen.
Leikkaa viipaleet kalvottomiksi.
Kuumenna mehu ja hyytelösokeri.
Ota kattila sivuun ja lisää appelsiini palat.
Anna hieman jäähtyä ja levitä kakun päälle.
Nosta koko kakku jääkaappiin hyytymään yön yli.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti