lauantai 23. helmikuuta 2013

Lihapyörykät

 
28 kpl

½ dl (gluteenitonta) korppujauhoa
½ dl kuohukermaa
½ dl vettä
½ rkl voita
1 pieni sipuli
400 g naudan jauhelihaa
1 muna
1 tl suolaa
maun mukaan pippurisekoitusta

Sekoita korppujauho kerma-vesiseokseen hyvin ja anna sen turvota.
Kuullota hienonnettu sipuli voissa.
Lisää joukkoon muna, jauheliha, suola, kuullotettu sipuli ja pippurisekoitus.
Sekoita taikina hyvin ja ota ruokalusikalla palloja.
Pyörittele kostutetuilla käsillä ne pyöryköiksi ja paista pannulla jossa on voita molemmilta puolilta kypsäksi.
Voit myös pyöritellä pyörykät suoraan leivinpaperin päälle pellille ja kypsentää ne 225 asteisessa uunissa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...