maanantai 11. helmikuuta 2013

Puolukka-vispipuuro




Ohje otettu täältä http://www.vuohelanherkku.fi/fi/reseptit/item/108-puolukka-vispipuuro.html

1 l vettä
3,5 dl puolukoita
2 dl farina karkeaa riisijauhoa
0,6 dl sokeria

Keitä puolukoita vedessä 10 min.
Siivilöi liemi, ja vispaa joukkoon jauhot. Keitä 10 - 15 min.
Mausta sokerilla, anna jäähtyä ja vatkaa vaahdoksi. 







2 kommenttia:

  1. Ihanat nuo siun leivonnaiset! On ilo lukea näitä siun sivuja: ovat huolella tehdyt, selkeät, siun innostus näkyy! Kiitos!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sydäntä lämmittävästä kommentista! ♥ Mun rakkain harrastus on pitää blogia yllä ja tuotekehitellä myös uusia reseptejä. Se palava halua auttaa muitakin keliaakikoita näiden resepteiden kautta varmaan näkyy myös minun blogissani. :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...