Tää resepti oli maukas ja hyvä paistaa. 
Tattari ei maistunut liian voimakkaasti niin kuin toisissa ohjeissa.

BLINIT (gluteenittomat)

5 dl täysmaitoa (laktoositonta maitojuomaa)
20 g hiivaa
2,5 dl tattarijauhoja
1,25 dl vehnäjauhoja (gluteenitonta semperin fin mixin hienoa jauhoseosta)
3 keltuaista
1 tl suolaa
0,5 dl sulaa voita
1 tlk kermaviiliä
3 vaahdotettua valkuaista
voita paistamiseen

Liuota hiiva kädenlämpöiseen maitoon. Vatkaa joukkoon jauhot ja anna olla huoneenlämmössä 3-6 tuntia.
Lisää munankeltuaiset, suola, voisula ja kermaviili - sekoita hyvin. 

Nostele valkuaisvaahto joukkoon.
Paista paksuhkoja blinejä blini- tai lettupannulla.
Jos ette omista blini pannua ja paistatte tavallisella pienireikäisellä lettupannulla niin tästä annoksesta tulee noin. 50 bliniä. 
Tämän ohjeen sain hyvältä ystävältäni, joten kiitos tästä kuuluu hänelle!