keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Gluteenittomat Serinakakut




Ohje:



200 g voita (tai margariinia)
1 dl fariinisokeria (tai 1,5 dl tavallista sokeria)
1 muna
5 dl semperin fin mixin gluteenitonta hienoa jauhoseosta
1,5 tl leivinjauhetta
1-2 tl vaniliinisokeria



Vaahdota voi ja fariinisokeri.
Lisää muna joukkoon hyvin sekoittaen.
Yhdistä kuivat aineet keskenään ja lisää ne vaahtoon.
Pyörittele taikinasta pellille palloja, paina jauhotetulla haarukalla litteäksi.
Voitele munalla ja ripottele pinnalle esim. raesokeria, nomparelleja tms.
Paista 225 asteessa 7-10 min. 








9 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi ja serinakakkuja kannattaa leipoa olipa vuoden aika mikä tahansa! ♡

      Poista
  2. Varmasti ihania..ystävä oli tehnyt näitä ja kehui aivan ihania...kiitos...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi! ♡ Serinakakut ovat kyllä todella maukkaita!

      Poista
  3. Kiitos , olen näitä tehny useita kertoja , hyviä ovat

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi Anna-Liisa! ❤️ Nämä ovat kyllä hyviä.

      Poista
  4. Hyviä on. Hauraita kylläkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista! ♡ Jännä juttu tuo hauraus kun ite en ole huomannut että nämä serinakakut olisivat hauraita mutta mukava kuulla että ovat edes hyviä olleet.

      Poista
  5. Aion tehdä jouluksi IBS oireiselle tyttärelleni

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...