Ohje:
200 g voita (tai margariinia)
1 dl fariinisokeria (tai 1,5 dl tavallista sokeria)
1 muna
5 dl semperin fin mixin gluteenitonta hienoa jauhoseosta
1,5 tl leivinjauhetta
1-2 tl vaniliinisokeria
Vaahdota voi ja fariinisokeri.
Lisää muna joukkoon hyvin sekoittaen.
Yhdistä kuivat aineet keskenään ja lisää ne vaahtoon.
Pyörittele taikinasta pellille palloja, paina jauhotetulla haarukalla litteäksi.
Voitele munalla ja ripottele pinnalle esim. raesokeria, nomparelleja tms.
Paista 225 asteessa 7-10 min.
Lisää muna joukkoon hyvin sekoittaen.
Yhdistä kuivat aineet keskenään ja lisää ne vaahtoon.
Pyörittele taikinasta pellille palloja, paina jauhotetulla haarukalla litteäksi.
Voitele munalla ja ripottele pinnalle esim. raesokeria, nomparelleja tms.
Paista 225 asteessa 7-10 min.
Näitä pitää kokeilla 🙂
VastaaPoistaKiitos kommentistasi ja serinakakkuja kannattaa leipoa olipa vuoden aika mikä tahansa! ♡
PoistaVarmasti ihania..ystävä oli tehnyt näitä ja kehui aivan ihania...kiitos...
VastaaPoistaKiitos kommentistasi! ♡ Serinakakut ovat kyllä todella maukkaita!
PoistaKiitos , olen näitä tehny useita kertoja , hyviä ovat
VastaaPoistaKiitos kommentistasi Anna-Liisa! ❤️ Nämä ovat kyllä hyviä.
PoistaHyviä on. Hauraita kylläkin.
VastaaPoistaKiitos kommentista! ♡ Jännä juttu tuo hauraus kun ite en ole huomannut että nämä serinakakut olisivat hauraita mutta mukava kuulla että ovat edes hyviä olleet.
PoistaAion tehdä jouluksi IBS oireiselle tyttärelleni
VastaaPoista