2 munaa
5 dl maitoa
1 pussi pakaste pinaattia (150g)
2,5 dl semperin fin mixin hienoa jauhoseosta
1 rkl voisulaa
1 tl suolaa
1 tl sokeria
Vatkaa kaikki aineet hyvin ja turvota jääkaapissa noin puoli tuntia ja paista lettupannussa pieniä ohukaisia tai isommalla pannulla isompia ohukaisia.
Kiitos ohjeesta! Vuohelan valmispusseilla ja pakastepinaatilla olen tehnyt tähän asti, edullisemmaksi varmasti tulee tehdä alusta asti itse.
VastaaPoistaOle hyvä! ♥ Kun teet alusta asti itse tulee edullista ja hyvää! ♥
PoistaNyt pitää kyllä tehä lettuja :D
VastaaPoistaMeillä laitettiin pinaatin tilalle survottua banaania :))
PoistaOlipas ihana idea laittaa banaania taikinaan! ♥ Kiitos vinkistä! ♥
PoistaIhania lettuja tuli, kiitos!
VastaaPoistaOleppa hyvä ja mukavaa kuullaa että letut maistuivat! ♥
PoistaIso kiitos myös näistä täyden kympin gluteenittomista pinaattiletuista. Ajattelin ensin, että taikina on liian löysää ja sitä olisi vaikea kääntää, mutta mitä vielä. Sehän pyörähti ympäri loistavasti, vaikka tein isoja lettuja. Tuli niin kauniita ja onnistuneita. Tuhannet kiitokset! yt. Kati
VastaaPoistaOleppa hyvä Kati! ♡ Olipas kiva lueskella kommentiasi kun olet onnistunut täydellisesti pinaattilettujen teossa! ♡ Tällä samalla reseptillä tekee yksi 11 vuotias poikakin lettuja ja ihan kahdella pannulla paistaa yhtä aikaa ja on tehnyt jo monet vuodet näitä, ja kehuu kuina maukkaita ovat. :)
PoistaHei!
VastaaPoistaOletko kokeillit näitä maidottomana? Mikähän sopisi maidon korvaajaksi?
T Kirsi
Hei ja kiitos kommentistasi! ♡ Kyllä olen kokeillut ja ihan riisi, soija tai mantelimaito käy nesteeksi oikein hyvin ja maidotonta margarariinia esim. sinistä keijua joukkoon mukaan sulatettuna ja hyviä tulee. :)
Poista