Mitä kaapista sattuu löytymään eli sillä periaatteella tein pizzan valmiiseen Moilasen pohjaan.
Täytteenä käytin kinkkukuutioita, tonnikalaa, raakaa sipulia, maustettua tomaattisosetta, ananaspaloja, tomaattiviipaleita, sinileimasta emmentaali juustoa ja goudaa sekaisin ja näin herkkulisen näköistä ja makuistakin tuli!
Täytteenä käytin kinkkukuutioita, tonnikalaa, raakaa sipulia, maustettua tomaattisosetta, ananaspaloja, tomaattiviipaleita, sinileimasta emmentaali juustoa ja goudaa sekaisin ja näin herkkulisen näköistä ja makuistakin tuli!
Lisukkeeksi tein vanhan ajan kurkkuja eli tuore kurkku pestään, kuoritaan ja leikataan paksuhkoja siivuja kulhoon.
Päälle sirotellaan suolaa, sokeria ja tuoretta tilliä hienonnettuna tai kuivattuna.
Viinietikkaa tilkka ja vähän kylmää vettä sekoitetaan ja lisätään kurkkuviipaleiden joukkoon.
Kansi päälle ja hölskytellään ja annetaan maustua noin tunti jääkaapissa.
Uskomatonta. Valmis pohja ja juustot päälle. Tuo ei ole pizza vaan gratinoitu lätty.
VastaaPoistaHei ja kiitti kommentistasi! :) Kyllä se on ihan pizzapohjaan tehty pizza eikä gratinoitu lätty! ;) Katsoitko tarkemmin että siinä pizzapohjan päällä on muutakin kuin juustoa?
Poista