perjantai 22. helmikuuta 2013

Gluteeniton Pumpulikakku




Tämän ohjeen olen saanut facebookin keliakia ryhmästä!


3munaa
2,5dl sokeria
3,5dl perunajauhoja
1tl leivinjauhetta
2tl vaniljasokeria
250g voita

Munat ja sokeri vatkataan vaahdoksi.
Lisää kuivat aineet vaahtoon.
Sulata ja kuumenna voi kiehuvaksi ja lisää välittömästi taikinaan hyvin vatkaten.
Paista 175 asteessa n. 50min.


Kakusta saa maustekakun lisäämällä:


2tl kanelia
2tl inkivääriä
1tl kardemummaa
1/2tl neilikkaa


On hyvää maustekakkunakin!









6 kommenttia:

  1. voi että tuli hyvää! Laitoin mausteet joukkoon :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos käynnistäsi Tarja ja ihanaa kuulla että kakku onnistui! ♥ Noin sitä saa muokkaamalla vaikkapa jouluisen kakun. ♥

      Poista
  2. =) Mummoni sanoi tätä Unelmakakuksi ja sitä se aina olikin. En olekaan koskaan kuumentanut tuota voita... Ehkä siksi en ole onnistunut tämän kakun teossa. Kiitos siis ratkaisevasta vinkistä. =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti kommentistasi Una! ♡ Unelmakakuksi sanoi äitinikin tuota kakkua ja voi todellakin tulee kuumentaa. ;)

      Poista
  3. Testattu on ja tosiaan kuohkea gluteeniton kakku, minä lisäsin mukaan sitruunamehua ja vieraatkin kehuivat, kun tulivat yllätysvierailulle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti sydäntä lämmittävästä kommentistasi Terhi! ♡ Sitruunanmehu käy tosi hyvin tuohon kakkuun! :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...