Tämän ohjeen olen saanut facebookin keliakia ryhmästä!
3munaa
2,5dl sokeria
3,5dl perunajauhoja
1tl leivinjauhetta
2tl vaniljasokeria
250g voita
Munat ja sokeri vatkataan vaahdoksi.
Lisää kuivat aineet vaahtoon.
Sulata ja kuumenna voi kiehuvaksi ja lisää välittömästi taikinaan hyvin vatkaten.
Paista 175 asteessa n. 50min.
Kakusta saa maustekakun lisäämällä:
2tl kanelia
2tl inkivääriä
1tl kardemummaa
1/2tl neilikkaa
On hyvää maustekakkunakin!
2,5dl sokeria
3,5dl perunajauhoja
1tl leivinjauhetta
2tl vaniljasokeria
250g voita
Munat ja sokeri vatkataan vaahdoksi.
Lisää kuivat aineet vaahtoon.
Sulata ja kuumenna voi kiehuvaksi ja lisää välittömästi taikinaan hyvin vatkaten.
Paista 175 asteessa n. 50min.
Kakusta saa maustekakun lisäämällä:
2tl kanelia
2tl inkivääriä
1tl kardemummaa
1/2tl neilikkaa
On hyvää maustekakkunakin!
voi että tuli hyvää! Laitoin mausteet joukkoon :)
VastaaPoistaKiitos käynnistäsi Tarja ja ihanaa kuulla että kakku onnistui! ♥ Noin sitä saa muokkaamalla vaikkapa jouluisen kakun. ♥
Poista=) Mummoni sanoi tätä Unelmakakuksi ja sitä se aina olikin. En olekaan koskaan kuumentanut tuota voita... Ehkä siksi en ole onnistunut tämän kakun teossa. Kiitos siis ratkaisevasta vinkistä. =)
VastaaPoistaKiitti kommentistasi Una! ♡ Unelmakakuksi sanoi äitinikin tuota kakkua ja voi todellakin tulee kuumentaa. ;)
PoistaTestattu on ja tosiaan kuohkea gluteeniton kakku, minä lisäsin mukaan sitruunamehua ja vieraatkin kehuivat, kun tulivat yllätysvierailulle.
VastaaPoistaKiitti sydäntä lämmittävästä kommentistasi Terhi! ♡ Sitruunanmehu käy tosi hyvin tuohon kakkuun! :)
Poista