Ohje:
4 munaa
3 dl sokeria
1 ½ dl kermaa
1 ½ dl voisulaa
1 tl kanelia
½ tl kardemummaa
1 tl soodaa
3 ¾–4 dl semperin fin mixin hienoa jauhoseosta
Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.
Sekoita kuivat aineet keskenään sekä varaa kerma ja voisula valmiiksi.
Lisää vaahtoon vuorotellen kuivat aineet, voisula ja kerma.
Nostele taikina voideltuun ja jauhotettuun 2 litran rengaskakkuvuokaan.
Paista 175-asteisessa uunissa 50 minuuttia – 1 tunti
3 dl sokeria
1 ½ dl kermaa
1 ½ dl voisulaa
1 tl kanelia
½ tl kardemummaa
1 tl soodaa
3 ¾–4 dl semperin fin mixin hienoa jauhoseosta
Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.
Sekoita kuivat aineet keskenään sekä varaa kerma ja voisula valmiiksi.
Lisää vaahtoon vuorotellen kuivat aineet, voisula ja kerma.
Nostele taikina voideltuun ja jauhotettuun 2 litran rengaskakkuvuokaan.
Paista 175-asteisessa uunissa 50 minuuttia – 1 tunti
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti