4 dl semperin fin mixin gluteenitonta hienoa jauhoseosta (tai sama määrä vehnäjauhoja)
1,5 dl sokeria
2 tl leivinjauhetta
1 tl vanilliinisokeria
2 munaa
1 dl kuohukermaa
1 dl margariini sulaa suoraan pullosta
1 ½ dl vadelmia tai muita marjoja
1,5 dl sokeria
2 tl leivinjauhetta
1 tl vanilliinisokeria
2 munaa
1 dl kuohukermaa
1 dl margariini sulaa suoraan pullosta
1 ½ dl vadelmia tai muita marjoja
Sekoita kuivat aineet keskenään.
Lisää joukkoon kananmunat, kerma ja margariinisula.
Lopuksi jäiset vadelmat varovasti sekoittaen ettei ne hajoa.
Annostele kahden ruokalusikan avulla taikinaa muffini vuokiin (12kpl)
Jos käytät paperisia muffinivuokia niin Brunon Amerikanmuffinivuuat ovat todella hyviä.
Itse käytin Iloleipurien muffinivuokaa johon laitoin Brunon Amerikanmuffinivuokia.
Paista 200 asteisessa uunissa noin 20 min.
Voit
halutessasi pursottaa jäähtyneille muffineille kermavaahtoa ja
koristella esim. vadelmilla tai sirotella sihdin läpi tomusokeria.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti