4 kananmunaa
1 ½ dl sokeria
1 ½ dl gluteenitonta perunajauhoa
1 tl leivinjauhetta
Täyte:
appelsiinituorejuustoa
aprikoosihilloa
Vatkaa huoneenlämpöiset munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.
Siivilöi vaahtoon keskenään sekoitetut perunajauhot ja leivinjauhe.
Levitä uunipellille ja paista +225 asteessa n. 8-10min.
1 ½ dl sokeria
1 ½ dl gluteenitonta perunajauhoa
1 tl leivinjauhetta
Täyte:
appelsiinituorejuustoa
aprikoosihilloa
Vatkaa huoneenlämpöiset munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.
Siivilöi vaahtoon keskenään sekoitetut perunajauhot ja leivinjauhe.
Levitä uunipellille ja paista +225 asteessa n. 8-10min.
Levitä jäähtyneelle torttupohjalle ensin appelsiinituorejuusto ja sen päälle aprikoosihillo.
Rullaa varovasti tortuksi.
Voit halutessasi päällystää tortun rahkakermaseoksella tai tehdä leivoksia joiden päälle pursotat kermavaahtoa tai rahkakermaseosta ja koristella haluammallasi tavalla.
Voit halutessasi päällystää tortun rahkakermaseoksella tai tehdä leivoksia joiden päälle pursotat kermavaahtoa tai rahkakermaseosta ja koristella haluammallasi tavalla.
oi kiitos! Sävelsin vähän ja laitoin vaniljatuorejuustoa ja purkillisen Piltti-aprikoosisosetta. Ai että tuli hyvää!
VastaaPoistaLoistava idea! ♥ Mun täytyykin seuraavalla kerralla laittaa tuota vaniljatuorejuustoa ja aprikoosisosetta kääretortun väliin. :) Kiitti Tarja vinkistä! ♥
Poista