maanantai 11. helmikuuta 2013

Aprikoosikääretorttu

  4 kananmunaa
1 ½ dl sokeria
1 ½ dl gluteenitonta perunajauhoa

1 tl leivinjauhetta

Täyte:
appelsiinituorejuustoa
aprikoosihilloa 

Vatkaa huoneenlämpöiset munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.
Siivilöi vaahtoon keskenään sekoitetut perunajauhot ja leivinjauhe.
Levitä uunipellille ja paista +225 asteessa n. 8-10min.
 
Levitä jäähtyneelle torttupohjalle ensin appelsiinituorejuusto ja sen päälle aprikoosihillo.
Rullaa varovasti tortuksi.

Voit halutessasi päällystää tortun rahkakermaseoksella tai tehdä leivoksia joiden päälle pursotat kermavaahtoa tai rahkakermaseosta ja koristella haluammallasi tavalla.

2 kommenttia:

  1. oi kiitos! Sävelsin vähän ja laitoin vaniljatuorejuustoa ja purkillisen Piltti-aprikoosisosetta. Ai että tuli hyvää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Loistava idea! ♥ Mun täytyykin seuraavalla kerralla laittaa tuota vaniljatuorejuustoa ja aprikoosisosetta kääretortun väliin. :) Kiitti Tarja vinkistä! ♥

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...